PHV "De Goudsberg" :

 

 

Op 1 december 1984 werd Politiehondenvereniging “De Goudsberg” opgericht door een aantal zeer gedreven hondensporters. De mannen van het eerste uur waren onder andere de heren H. Roelofsen, W. de Hartog, G.Roelofsen, G. van der pest, T. Fluit en A. van der Pest. Het oefenterrein was en is nog steeds gevestigd aan de Hessenweg te Lunteren ter hoogte van de hoofdingang van recreatiepark “De Goudsberg”.

Op 1 januari 1986 werd uiteindelijk door het hoofdbestuur de erkenning afgegeven en mochten we spreken van het feit dat PHV “De Goudsberg” een officiële politiehondenvereniging was geworden.

 

 

In de loop der jaren is er net als bij elke andere politiehondenclub, een komen en gaan van verschillende leden geweest. Dit had zelfs tot gevolg dat in oktober 2004, onze vereniging is samengegaan met politiehondenvereniging LPDC.

De leden van LPDC trainden aan de andere kant van het bos en hadden i.v.m. leden tekort geen voldoende gelegenheid meer om op dezelfde sportieve manier met een hond aan het werk te gaan als dat op onze vereniging gebeurde.

 

Inmiddels is onze vereniging 12 fanatiek trainende leden rijk en boeken we leuke resultaten met onze honden. Regelmatig gaan er leden met hun hond voor de keuring of wordt er meegedaan aan een wedstrijd. De resultaten van dit alles is elders op deze site te lezen. Dit geldt trouwens ook voor de huidige leden. Ook zij worden op deze site aan u voorgesteld.

Op de vereniging worden de volgende diciplines beoefend :

- politiehond 1

- politiehond 2

- objectbewakingshond

 

Rest ons nog te zeggen dat wij iedereen heel veel hondensportplezier toewensen en veel succes voor de toekomst.

 

Leden van PHV “De Goudsberg”